Paskelbtas Rajono naujienos

Pareigūnai Jonavoje lapkritį vykdys akciją „Būk matomas“

Penktadienis, 09 November 2018 15:22 Parašė 

Vis daugiau laiko paroje užimantis tamsusis metas ragina pėsčiuosius būti dar ryškesniems ir elgtis atsakingiau keliuose. Visi eismo dalyviai be išimties ne tik turi žinoti, kaip reikia elgtis tamsuoju paros metu, bet ir teisingai dėvėti atšvaitą. Būtent tai moksleiviams visą lapkričio mėnesį primins Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato (Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK) pareigūnai.

Antradienį, lapkričio 6 d., Jonavoje atgimė akcija „Būk matomas“. Jonavos r. PK bendruomenės pareigūnai, bendradarbiaudami su VšĮ „Vaikų ir jaunimo visapusiško lavinimo centro“ darbuotojais, taip pat Jonavos visuomenės sveikatos biuru, akcijos metu įvairiose Jonavos miesto ir rajono ugdymo įstaigose specialiu aparatu ant viršutinių jaunuolių drabužių klijavo atšvaitus.

Pareigūnai kartu su kitais akcijos partneriais – UAB „Lonas“, Įmonių grupe „7 dienos“, YNOT media įmone – kviečia aktyviai dalyvauti visas Jonavos rajono ir miesto ugdymo įstaigas smagioje ir reikalingoje akcijoje „Būk matomas“. Akcija bus vykdoma iki lapkričio 22 d.
Aktyviausios mokyklos laukia puikus prizas poilsio zonai – sėdmaišiai.

Kauno apskr. VPK inf.

Kęstučio Putelio nuotr.