Paskelbtas Sportas

Jaunųjų dziudistų kovos Latvijoje

Pirmadienis, 29 October 2018 08:51 Parašė 

Dziudo klubo „Budoka“ sportininkai toliau tęsia savo veiklą ir jaunieji dziudistai vykdo ne tik treniruotes, bet ir dalyvauja įvairiausio rango varžybose. Šįkart savo jėgas Jonavos sportininkai išbandė tarptautiniame dziudo turnyre Latvijoje, Salaspilio mieste, kur vyko „KANO KAUUS 2018“ turnyras.

 Turnyras buvo gausus dalyviais,. Prie gausaus latvių kovotojų būrio prisijungė ir jaunieji dziudistai iš Rusijos, Baltarusijos, Estijos ir aišku, Lietuvos. „Budoka“klubą atstovavo septyni sportininkai, nors šį kartą prizininkais tapo tik du sportininkai.

 U-12 amžiaus grupėje čempionu tapo Danas Vagulis ir U-14 Mantas Ruckis užėmė II vietą. Kitiems sportininkams tik šiek tiek pritrūko sportinės sėkmės. Savo amžiaus grupėse Martas Balsevičius ir Nojus Nutautas užėmė penktąsias, Žygimantas Janušis, Benas Damulis ir Jonas Lenčiauskas pasidalino septintas vietas.

 Sportininkai pasisėmė neįkainojamos patirties prieš tolimesnes varžybas. Dabar dziudo klubo „Budoka“ kovotojai ruošiasi artėjančiam tarptautiniam turnyrui Rygoje ir Lietuvos Respublikos mokinių čempionatui, iš kurių taip pat tikisi medalių.

GYTIS RAMANAUSKAS