Paskelbtas Renginiai

„Agrorodeo“ Dakaro komanda ture per Lietuvą pristatys ne tik automobilį

Penktadienis, 26 October 2018 10:54 Parašė 

Paskutinį spalio savaitgalį „Agrorodeo“ Dakaro komanda tradiciškai vyks į turą per Lietuvą. Lenktynininkas Vaidotas Žala ir šturmanas Saulius Jurgelėnas pristatys ne tik 2019-ųjų Dakaro raliui parengtą visureigį „Toyota Hilux“, bet ir savo pagrindinius rėmėjus – tarptautinės prekybos grūdais bendrovę „Agrorodeo“. Šešių Lietuvos miestų gyventojai, naudodami virtualios realybės akinius, galės trumpam pajusti, ką reiškia dirbti tarptautinės prekybos kompanijoje.

Su „Agrorodeo“ Dakaro komanda jonaviečiai galės susitikti spalio 27 d. 13 val. Sąjūdžio aikštėje. Gyventojai turės progą iš arti apžiūrėti sportinį visureigį ir specialiai Dakarui sukomplektuotą techninio aptarnavimo sunkvežimį „Scania“. V. Žala ir S. Jurgelėnas aprodys komandos automobilius ir papasakos, kokie iššūkiai laukia šių metų Dakare.

Sunkiausiame pasaulio ralio maratone „Agrorodeo“ ekipažas dalyvaus ketvirtą kartą. Po sėkmingo pasirodymo 2018-ųjų Dakare, kuomet V. Žala ir S. Jurgelėnas ilgą laiką važiavo greičiausiai tarp tautiečių, o finišavo 18 iš 105 automobilių, jie ir vėl nekantrauja startuoti Peru dykumose. „Atiduosime visas jėgas, kad važiuotume ne tik greitai, bet ir tiksliai“, – pasakoja lenktynininkai, atskleisdami, kad siekiant važiuoti patikimai, komanda kruopščiai atnaujino praėjusiais metais įsigytą Dakaro visureigį. „Džiaugiamės, kad turime pagrindinių partnerių stiprų palaikymą. „Agrorodeo“ jau 4 m. yra mūsų pagrindinis ramstis startuojant Dakaro maratone“, – sako V. Žala.

„Agrorodeo“ vadovas Robertas Lapinskas pasakoja, kad įmonė nusprendė remti V. Žalos ir S. Jurgelėno ekipažą, nes Dakaras savo ekstremalumu yra artimas jų verslui. „Prekiaujant grūdais tarptautinėse rinkose kiekviena diena yra ekstremali – su naujais iššūkiais ir galvosūkiais, kuriuos reikia išspręsti čia ir dabar“, – teigia R. Lapinskas. Ukmergės, Jonavos, Jurbarko, Šakių, Vilkaviškio ir Marijampolės miestų gyventojai, naudodamiesi virtualios realybes akiniais, turės galimybę susidurti su rizika, kurią kiekvieną dieną valdo „Agrorodeo“ kolektyvas.

Gintarė DAGYTĖ

UAB „Agrorodeo“

Rinkodaros ir komunikacijos projektų vadovė