Paskelbtas Miesto naujienos

Nuo šiol Jonavos miesto gyventojai galės mėgautis gardžia kalakutiena

Penktadienis, 26 October 2018 09:24 Parašė 

Pagaliau ir Jonavoje kiekvienas galėsite mėgauti gausiu kalakutienos gaminių ir šviežios mėsos asortimentu, nes jau spalio 30 d., duris atvers nauja „Arvi kalakutai“ firminė parduotuvė, įsikūrusi Žemių g. 26 A  prekybos centre „NORFA“.

Firminėje „Arvi kalakutai“ parduotuvėje rasite gausų lietuviškos kalakutienos asortimentą, nuo šaldytų kalakutų ir šviežios kalakutienos iki jau paruoštų kepimui produktų ar kalakutienos gaminių.

Neturintiems laiko gaminimui ir receptų paieškoms siūlome platų asortimentą jau paruoštos ir „Arvi kalakutai“ meistrų sumarinuotos kalakutienos, kurią reikės tik pašauti į orkaitę ir mėgautis išskirtiniu skoniu – tai Voila! linijos marinuoti kalakutienos produktai išmanioje kepimo pakuotėje. Taip pat siūlome gausų šviežios, vytintos bei šaltai ir karštai rūkytos kalakutienos asortimentą. Kalakutiena – ir šventėms ir kasdienai!

Atidarymo dieną parduotuvės lankytojus džiuginsime kalakutienos gaminių degustacija, lepinsime puikiomis kainomis ir ypatingomis nuolaidomis – 25% visai marinuotai Voila! produkcijai, -25% visai premium gaminių linijai ir daugybė kitų nuolaidų tik pas mus. Taip pat pirmiesiems lankytojams dovanosime „Arvi kalakutai“ lojalumo korteles „Kainų peilis“, su kuria kainos kalakutienos produkcijai mažesnės net iki -50%.

„Arvi kalakutai“ firminė parduotuvė Žeimių g. 26 A prekybos centre „NORFA“ Atidarymas jau spalio 30 d. 10.00 val. Jūsų lauks daugybė akcijų ir degustacijų! Laukiame apsilankant!

 

*Atidarymo kainos ir akcijos galioja tik naujoje firminėje „Arvi kalakutai“ parduotuvėje Jonavoje, Žeimių g. 26 A.