Paskelbtas Miesto naujienos

Paminėta Socialinių darbuotojų diena

Antradienis, 02 October 2018 16:15 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybėje iškilmingai paminėta Lietuvos socialinių darbuotojų diena. Profesinė socialinių darbuotojų šventė simboliškai sutapo su didžiausios Jonavos rajono socialinės įstaigos – Socialinių paslaugų centro – praplėstų ir atnaujintų patalpų atidarymu.

Į atnaujintas patalpas (Chemikų g. 136) susirinko visų Jonavos rajono savivaldybės socialinių įstaigų, nevyriausybinių ir privačių organizacijų, dirbančių socialinėje srityje, atstovai.

Socialinių paslaugų teikimas yra kilni ir prasminga veikla, sveikindama susirinkusiuosius sakė Socialinių paslaugų centro direktorė Valentina Demidenko. Už sunkų, bet reikalingą darbą socialiniams darbuotojams dėkojo Jonavos rajono savivaldybės meras Eugenijus Sabutis, apie socialinio darbo profesijos svarbą ir kilnumą kalbėjo Sveikatos, ekologijos ir socialinių reikalų komiteto pirmininkė Birutė Platkauskienė, administracijos direktoriaus pavaduotoja Vijolė  Šadauskienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Daiva Ūselienė.

Atnaujintas patalpas ir visus socialinius darbuotojus pašventino Šv. apaštalo Jono parapijos klebonas Giedrius Maskolaitis. 

Socialinių paslaugų centro inf.