Paskelbtas Sportas

„Ąžuolyno bėgime“ skambėjo ir Jonavos vardas

Antradienis, 11 September 2018 14:54 Parašė 

Pirmąjį rudens sekmadienį į jau devintąjį „Ąžuolyno bėgimą“ Kaune atvyko per 2 tūkst. dalyvių ir nemažas būrys juos palaikančių draugų ir artimųjų iš įvairių Lietuvos miestų. Organizatoriai pastebi, kad visą miestą išjudinęs bėgimas „peraugo“ prieš tai vykusius ir buvo didžiausias „Ąžuolyno bėgimų“ istorijoje. Šį kartą sporto renginyje itin aktyviai dalyvavo šeimos, džiugu, kad nebuvo pamiršti ir neįgalieji. Pirmą kartą „Ąžuolyno bėgime“ dalyvavo ir jonavietė Edita Vaitekauskaite, kuriai teko įveikti 5 km neįgaliųjų trasą.
„Įspūdžiai puikūs. Tai – jau devintasis „Ąžuolyno bėgimas“, kuris kasmet sparčiai auga: daugėja dalyvių ir žiūrovų. Labiausiai džiugina tai, kad visi dalyviai, įmonių atstovai, sporto klubai, futbolininkai, kultūristai, fechtavimo atstovai ir daug kitų, stengiasi ateiti su savo atributika, aprangomis, reprezentuoti savo atstovaujamą komandą“, – sakė renginį organizuojančio S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus.

Ypač šiuo sporto renginiu, kuriame buvo integruoti neįgalieji, džiaugėsi 5 km neįgaliųjų trasos ambasadorius Kęstutis Skučas, Europos neįgaliųjų lengvosios atletikos čempionate pelnęs aukso ir sidabro medalius. „Šis bėgimas išskirtinis buvo tuo, kad integravome neįgaliuosius, juk esame viena didelė bendruomenė“, – sakė K. Skučas.

Džiaugiamės visų sportininkų aktyvumu, didžiuojamės, kad renginyje skambėjo ir Jonavos vardas!

„Alio Jonavos“ inf.