Paskelbtas Renginiai

Vasaros festivalio uždarymo šventėje

Ketvirtadienis, 06 September 2018 14:35 Parašė 

Praėjusią savaitę Joninių slėnyje vyko vasaros festivalio uždarymo šventė. Jau nuo pavakarės miestiečius į šventę traukė prekybinė mugė, o susirinkusieji galėjo dalyvauti įvairiose varžybose.

Joninių slėnyje veikė erdvė, kurioje visi norintys galėjo spręsti galvosūkius. Taip pat joje vyko ir komandinės galvosūkių sprendimo varžybos, kurių metu reikėjo kuo greičiau atidaryti galvosūkių dėžę. Komanda, greičiausiai įveikusi šią užduotį, laimėjo Breakfree.lt įsteigtą prizą – nemokamą apsilankymą pasirinktame pabėgimo kambaryje.

Norintys galėjo išbandyti savo pojūčius veikusiame labirinte, kurį dalyvis turėjo įveikti užrištomis akimis, padedant draugui. Greičiausiai įveikusiam labirintą atiteko prizų rinkinys.

Taiklumo mėgėjai galėjo save išbandyti smiginio varžybose. Buvo suskirstytos kelios amžiaus grupės, o visų grupių nugalėtojai taip pat buvo apdovanoti.

Po visų varžybų ir nugalėtojų apdovanojimų vyko koncertas, kuriame savo pasirodymus atliko „Black Biceps“, Kaia ir Martynas Kavaliauskas.

Koncerto metu mažuosius renginio žiūrovus ir jų tėvelius džiugino putos, kuriose net ir vėsų vakarą, išsimaudė nemažas būrys renginio dalyvių. Renginį vainikavo šventiniai fejerverkai, o vasaros festivalis uždarytas smagiai ir be nesklandumų.

 

Kultūros centro inf.