Paskelbtas Aktualijos

Išperkamoji automobilių nuoma: kaip išsirinkti ir į ką atkreipti dėmesį?

Penktadienis, 24 August 2018 01:08 Parašė 

Išperkamoji automobilių nuoma – vis labiau ir labiau populiarėjantis pasirinkimas mūsų šalyje. Pirmiausia ši paslauga ypatingo susidomėjimo sulaukė užsienio šalyse, pakeitė gyventojų įpročius, o dabar tampa vienu populiariausių sprendimų ir pas mus. Tačiau nepaisant to, jog didelė dalis žmonių apie paslaugą žino jau labai daug, netrūksta ir tokių, kurie dar tik planuoja ją išbandyti. Būtent tokiais atvejais verta žinoti kaip tai padaryti ir į ką svarbu atkreipti dėmesį. Taigi, jei jums domina išperkamoji automobilių nuoma, būtinai susipažinkite su šiais pastebėjimais.

Vienas svarbiausių dalykų, kurį privalote atsakingai įvertinti, yra pasiūlymo esmė, ką gausite, sumokėję pinigus, kas yra įtraukta į kainą? Techninė apžiūra, techniniai periodiniai aptarnavimai, draudimai, pakaitinis automobilis eismo įvykio metu... Ar visa tai yra siūloma? Rinkitės tokį pasiūlymą, kuris apimtų šias ir kitas galimybes – tokiu atveju būsit tikri maksimalaus komforto.

Ar žinote, kokią klaidą ypač dažnai daro tie, kuriuos domina išperkamoji automobilių nuoma? Žmonės neretai pasinaudoja kone pirmu pasitaikiusiu pasiūlymu, manydami, jog nieko patrauklesnio neras. Tačiau tai nėra pats išmintingiausias sprendimas, kadangi prisiminti reikėtų štai ką: įmonių, siūlančių pasinaudoti šia paslauga, vis daugėja, todėl konkurencija bei tokio pobūdžio paslaugų pasiūla iš tiesų nemenka. Būtent todėl, užuot skubėjus pasianuoti pirmu pamatytu pasiūlymu, reikėtų skirti laiko tam, kad galėtumėte įvertinti ir likusius. Dėl tokio savo sprendimo galėsite džiaugtis kur kas patrauklesniais sprendimais.

Kadangi išperkamoji automobilių nuoma nuo įprastos nuomos skiriasi tuo, jog automobiliu naudositės ilgą laiko tarpą, o ne kelias valandas ar dieną, akivaizdu, jog turite pasirinkti tinkamai. Būtent todėl neverta apsiriboti vien tik internetine pažintimi – pradinis informacijos  rinkimas bei palyginimas iš tiesų gali būti vykdomas ir internetu, tačiau radus bent kelis patikusius automobilius, reikėtų atrasti laiko ir  apžiūrėti bei įvertinti automobilius iš arti. Be to, konsultacija yra puiki galimybė išgirsti atsakymus į visus kilusius klausimus.

Na, o pabaigai belieka tik priminti, kad automobilių kiekis, skirtų išperkamajai nuomai, yra tikrai yra ribotas. Taigi, jei radote iš tiesų sau tinkantį pasiūlymą, nedelskite – gali būti, kad tikrai nesate vienintelis, kuriam toks pasiūlymas atrodo patrauklus, tad nepražiopsokite savo sėkmės šanso.

Šie patarimai užtikrins, kad pasirinkti bus kur kas lengviau ir tam nereikės sugaišti daug laiko. Tačiau, ką daryti tuo atveju, jei nesinori vykdyti paieškos, o iš karto norisi pasinaudoti visus įmanomus kriterijus atitinkančia paslauga? Tokiu atveju verta atkreipti dėmesį į www.sixt.lt kadangi šie profesionalai gali pasiūlyti paslaugą, atitinkančią visus įminamus kriterijus: draudimo ir draudžiamųjų įvykių administravimas, pagalba klientams visą parą, pagalbą kelyje visą parą, remontas, padangų priežiūra, maršrutų kontrolės sistema bei kiti sprendimai – viskas skirta jūsų patogumui.

sixt.lt inf.