Paskelbtas Miesto naujienos

Būkite savo svajonių verti

Antradienis, 17 July 2018 10:43 Parašė 

Džiaugsmingai, pakiliai ir šiek tiek su grauduliu praėjusį penktadienį 124 Jeronimo Ralio gimnazijos abiturientams įteikti vieni svarbiausių gyvenime dokumentai – brandos atestatai. Šeštadienį jubiliejinės – 20-osios – laidos abiturientus išlydėjo ir Senamiesčio gimnazija – su ugdymo įstaiga atsisveikino 176 moksleiviai.

Jonavos kultūros centro Didžiojoje salėje buvo juntamas jaunatviškas šurmulys, skambėjo sveikinimo žodžiai su palinkėjimais pasilikti čia, gimtojoje šalyje, buvo dalijamos padėkos už ypač gerus mokslo pasiekimo rezultatus. Beje, šiais metais mūsų rajone šimtukų tikrai yra daug.

Aukščiausius įvertinimus iš egzaminų gavo šie Jeronimo Ralio gimnazijos moksleiviai: Paulina Dirvanskytė (matematika, biologija, anglų k.), Mindaugas Bernotas (matematika ir informacinės technologijos), Antanas Beržinis (anglų k.), Karolis Pakalnis (anglų k.), Dovydas Černiauskas (anglų k.), Lukas Pikelis (rusų k.). Ralietis Emilis Kaziukėnas tapo tikru mokslo riteriu gimnazijos istorijoje – šio mokinio atestate puikuojasi net keturi šimtukai (anglų k., matematika, fizika ir chemija).

Šimtukus iš egzaminų gavo šie Senamiesčio gimnazijos abiturientai: Aras Rafanavičius (matematika, geografija, anglų k.), Emilija Marija Zakardonskytė (anglų k. ir matematika), Raminta Ramanauskaitė (matematika ir istorija), Ruslan Artiuch (rusų k.), Vitalijus Petrukovskis (rusų k.), Samira Rakhim Zade (rusų k.), Vilma Sanikovaitė (rusų k.), Gustė Gulevaitė (anglų k.), Rugilė Kazlauskaitė (anglų k.), Karolis Šereika (anglų k.).

Rodos, ką tik nuskambėjo paskutinis skambutis, nuvilnijo išleistuvių šurmulys... Į gyvenimą išlydėjome dar vieną gražų būrį jaunų, mums tokių artimų žmonių. Mieli abiturientai, neišbarstykite laiko... Siekite savo svajonių ir būkite jų verti.

„Alio Jonavos“ inf.