Paskelbtas Futbolas

Jonava” atsisveikino su vyr. treneriu Filipe Ribeiro - jį keičia Darius Gvildys

Antradienis, 15 May 2018 15:42 Parašė 

Jonavos” ekipą palieka vyriausiasis treneris Filipe Ribeiro ir jo asistentas Alvaro Pacheco. Treneriai ir ekipa išsiskyrė abipusiu susitarimu.

Sausio mėnesį „Jonavos” ekipos vyriausiojo trenerio poziciją užėmė specialistas iš Portugalijos Filipe Ribeiro, o jo asistentu tapo Alvaro Pacheco. Su treneriais klubas išsiskyrė abipusiu susitarimu. Vyr. trenerio pareigas nuo šiol atliks iki šiol trenerio asistentu klube dirbęs Darius Gvildys.

Klubas apgailestauja, jog nepavyko įpūsti naujų vėjų į Lietuvos futbolo pasaulį bei pasiekti norimų rezultatų. Pagrindinis klubo dalininkas Zigmas Petrauskas teigia, jog nėra patenkintas tokia situacija: „Esu nusivylęs, jog ši situacija išsisprendė būtent šitaip. Norėjome, jog augtų Lietuvos futbolas, atnešti europietiškų tendencijų. Bandysime surasti išeitį. Dėkojame specialistams už darbą ir linkime visokeriopos sėkmės.”

Per pirmuosius 13 turų „Jonavos” komanda iškovojo dvi pergales, patyrė septynis pralaimėjimus ir keturis kartus susitikimus baigė lygiu rezultatu bei su dešimčia taškų A lygos čempionato turnyrinėje lentelėje rikiuojasi paskutinėje vietoje. Artimiausi lentelės kaimynai Kauno „Stumbro” ir „Palangos” futbolininkai dalinasi 6-7 vietas su 13 taškų.

Naujojo ekipos vyr. trenerio D. Gvildžio debiutą prie komandos vairo A lygoje galite pamatyti jau šį trečiadienį - FK „Jonava” žais Jonavoje, Jonavos centriniame stadione, gegužės 16-ąją, 18:00 val. kur susitiks su FK „Trakais”.