Paskelbtas Renginiai

Miškininkai dovanos nacionalinę miško sodinimo šventę

Ketvirtadienis, 19 April 2018 12:10 Parašė 

Tie, kas nors vieną kartą pažvelgė į šakomis dangų remiantį medį, matė po ką tik nulijusio lietaus išsiskleidusį gėlės žiedą, žydinčiame pavasario miške besidarbuojančias bites, skruzdėles, nešančias į savo namus po mažą šapelį, negali nė akimirkai suabejoti gamtoje egzistuojančia harmonija ir jos visapusišku grožiu...

Pavasaris – geriausias laikas atkurti mišką. Todėl šalies miškininkai kviečia burtis bendruomenes, pavienius žmones, ugdymo įstaigas ir visus, neabejingus miškui ir gamtai, pridėti nors lašelį savo triūso, kupiniems gerų emocijų savo rankomis paliesti ir pasodinti gležną augalėlį, po daugelio metų sugrįžti į savo rankomis pasodintą giraitę ir pasidžiaugti jos grožiu.

VĮ Valstybinių miškų urėdijos Jonavos regioninis padalinys kviečia neabejingus piliečius, kolektyvus, organizacijas, įmones ir visus kitus prisidėti prie miško sodinimo talkos ir taip pažymėti pavasario pradžią. Šiemet kartu sodinsime mišką Užusalių girininkijoje (objekto koordinatės – pagal LKS 519696; 6097328 arba pagal WGS 55.011441; 24.307923).

Į talką renkamės balandžio 28 d. 10.30 val. Šveicarijos k., prie vaikų lopšelio-darželio ,,Voveraitė“ (Pergalės g. 18) arba 11 val. miško sodinimo vietoje pagal nurodytas koordinates.

VĮ Valstybinių miškų urėdijos Jonavos regioninio padalinio darbuotojai pasirūpins ir stengsis padaryti viską, kad talka paliktų pačių geriausių įspūdžių apie mišką ir miškininkus, o pabudusi gamta nepagailės gero oro!

Visus norinčius ir galinčius prisijungti prie miško sodinimo talkos, kviečiame registruotis el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel.: (8 349) 512 91 arba 8 652 54 403 iki balandžio 25 d. 17 val.

Jonavos regioninio padalinio inf.