Paskelbtas Renginiai

Scenoje sužibo talentai

Antradienis, 17 April 2018 10:49 Parašė 

Jonavos kultūros centras į savo didžiąją sceną neseniai įsileido 22 talentus iš viso rajono. Čia pirmąkart surengtame talentų konkurse „Aš ateinu“ dalyvavo drąsuoliai nuo 4 iki 65 m., kurie muzikavo, šoko, raiškiai skaitė, demonstravo lankstaus kūno stebuklus.

Vertinimo komisijoje – renginių režisieriai, profesionalūs aktoriai, muzikos žinovai, garsūs šokėjai, tad atsitiktinių sprendimų nebuvo. Po visą vakarą užėmusių įnirtingų „kautynių“ trečia vieta ir 100 eurų prizas atiteko Jeronimo Ralio gimnazijos ugdytinėms Kristinai Chlatkauskaitei ir Julijai Radzevičiūtei, kurių duetas atrodė gana artistiškai, originaliai ir sulaukė gausaus sirgalių palaikymo.

Antra vieta – trylikmečiui žeimiečiui Karoliui Rokui, paskaičiusiam humoristinį apsakymą ir gerai įsikūnijusiam į savo vaidmenį.

Daugiausia balų ir 300 eurų prizą „nuskynė“ bene daugiausia savo instrumentais scenoje triukšmo sukėlęs Justas Juškevičius, pademonstravęs elektroninės muzikos ir savo improvizacijų galimybes. Anot vienos komisijos narės, šis kūrėjas nukėlė ją tiesiog į kosmosą.

Konkurse nestigo ir staigmenų, netikėtumų. Ypač nustebino tik tris mėnesius Ruklos pabėgėlių centre gyvenančio siro Bashar Rashim repas. Nors arabų kalbos salėje niekas nesuprato, visi įsijungė į kūno kalba perteikiamą scenos siužetą.

Karolis MILKUS