Paskelbtas Futbolas

Senjorų čempionato startas – jau šį trečiadienį

Pirmadienis, 16 April 2018 08:28 Parašė 

Įsibėgėja 2018 metų Lietuvos futbolo sezonas. Savo čempionatus pradeda įvairių lygų futbolininkai, tarp kurių jau kitą startuos ir šalies futbolo senjorai. Kaip ir kiekvienais metais Lietuvos senjorų čempionatas vėl vyks dvejuose regionuose: Žemaitijos ir Aukštaitijos.

Pastaruoju metu Aukštaitijos regione sumažėjęs komandų skaičius. Ir šiemet varžysis 7 ekipos: Alytaus „Dainavos senjorai“, Vilniaus „Prelegentai“, Panevėžio „Ekrano senjorai“, Kauno „Virpstas“, Kėdainių „Nevėžis“, Ukmergės „Vienybė“ bei Jonavos „Klevas“ (vadovas Aironas Morkūnas, treneris Virginijus Nutautas).

Praėjusį ketvirtadienį jonaviečiai draugiškose rungtynėse jėgas išmėgino su kaimynais kėdainiškiais. Pastarieji į Jonavą atvyko be vartininko, todėl jiems gelbėjo jonavietis Saulius Skorupskas. Dirbtinės dangos aikštelėje susitikimo pradžia „Klevo“ senjorams buvo ne itin vykusi. Pirmieji praleido du įvarčius ir teko vytis varžovus (0:2).

Visgi, po pertraukos vaizdas aikštelėje pasikeitė ir jau puolime Jonavos senjorai ėmė rungtyniauti pavojingiau ir ėmė realizuoti susikurtas progas. Iš pradžių rezultatą sušvelnino Ruslanas Fiodorovas, o Linas Korsakas atstatė pusiausvyrą. Dar po kurio laiko Jevgenijus Medvedevas išvedė „Klevą“ į priekį, bet neilgam. Svečiams pavyko išlyginti rezultatą. Rezultatyvus mačas baigėsi Jonavos ekipos pergale, kai dar vieną tikslų smūgį atliko R. Fiodorovas ir „Klevas“ laimėjo šį draugišką mačą rezultatu 4:3.

Balandžio 18 d., trečiadienį, Jonavos stadiono dirbtinės dangos aikštelėje „Klevas“ pirmąsias čempionato rungtynes žais su Kauno „Virpstas“ vienuolike. Rungtynių pradžia 19.00 val.

Alio Jonava inf.