Paskelbtas Krepšinis

Prieš Mezon NKL finalo ketvertą – dar viena galimybė laimėti automobilį!

Pirmadienis, 09 April 2018 12:48 Parašė 

Artėjant lemiamoms sezono kovoms, Nacionalinė krepšinio lyga (Mezon NKL) netrukus paskelbs dar keturis laiminguosius, pretenduosiančius šį pavasarį pažymėti neeiline dovana sau – naujutėlaičiu „Toyota Yaris“ automobiliu. Šį prizą įsteigė lygos rėmėjas „Perlas Plius“.

Keturi finalinio žaidimo dalyviai bus išrinkti specialiame lygos „Facebook“ paskyros žaidime. Jį rasti ir dalyvauti galite paspaudę čia. Žaidimas lygos feisbuko paskyroje startuoja šiandien, 12.30 val., jo pabaiga – antradienio 12 val.

Didysis žaidimo finalas vyks balandžio 13-ąją, penktadienį.

Gruodžio 14 – balandžio 3 dienomis visų lygos ekipų namų rungtynėse buvo vykdomi atrankiniai žaidimai, kurių metu atrinkti žaidimo finalininkai. Kiekvienas miestas į finalinį žaidimo etapą delegavo net po 5 dalyvius, o iš viso NKL komandos atrinko 70 finalininkų. Dar du paskutinieji finalininkai paaiškės Mezon NKL finalo ketverte.

„Perlas plius auto“ žaidimo nugalėtojas bus išaiškintas per NKL finalo ketvertą balandžio 14-15 dienomis. Jame 76 finalininkai spės pusfinalių porų nugalėtojus ir antrojo pusfinalio rungtynių baigtį, o tiksliausiai tai padaręs namo išvažiuos naujutėlaičiu „Toyota Yaris“.

„Džiaugiuosi, kad simboliškai, artėjant šventėms, skelbiame pradžią konkurso, kuris suteiks galimybę žiūrovams laimėti įspūdingą prizą, – sakė Mezon NKL prezidentas Remigijus Štaras. – Atrankos formatas suteikia dideles galimybes patekti į finalinį etapą, kuriame jau reikės sėkmės, geros nuojautos ir žinių sprendžiant, kurią komandą palaikyti.

Malonu, kad partneriai prisideda prie tokių konkursų, neabejoju, kad jis leis dar padidinti susidomėjimą rungtynėmis, klubams turėti dar daugiau sirgalių arenose,  o pastariesiems – šansą pavasarį sėsti į naujutėlaitį automobilį. Kviečiu visus lankytis arenose savo mieste ir pasinaudoti proga!“

Automobilį Mezon NKL savo gerbėjams dovanoja antrą kartą. Pirmą sykį toks pat prizas lygos gerbėjui buvo įteiktas 2013-2014 m. sezone.

Žaidimo taisykles rasite paspaudę čia.

NKL inf.