Paskelbtas Renginiai

Gerumo niekada nebus per daug

Pirmadienis, 02 April 2018 10:59 Parašė 

Praėjusį ketvirtadienį, kovo 29-ąją, vyko labdaros koncertas, skirtas prisidėti prie 10-mečio berniuko Ervino reabilitacijos Slovakijoje. Kultūros centro Meno galerijoje surengtas aukcionas džiugino darbų gausa. Didžiojoje Kultūros centro salėje neatlygintinai savo muziką ir širdis dovanojo šeiminis duetas Ramūnas Difartas ir Aušra Difartė, puikiai visiems pažįstamas atlikėjas jonavietis Ligitas Kernagis su gyvo garso grupe, „Sare Roma“ lyderis Ištvanas Kvik, atlikėjas Deividas Bastys, kauniečių vyrukų grupė 16Hz, šeiminis trio Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra ir sūnumi Roku, grupės „Rondo“ siela Aleksandras – Fara, „TV pagalbos“ žurnalistė, laidų vedėja, atlikėja Gerda Žemaitė, TV projekto „X faktorius“ finalistės Iveta Svilainytė ir merginų duetas „eMdžej“, „Lietuvos balso“ finalistė Gabija Aleknavičiūtė, vaikų popchoras iš Kėdainių „Skambantis Perliukas“, Jonavos dainavimo studija VIVA ir daugelis kitų.

Renginį vedė charizmatiškų vedėjų ketvertas – Nijolė Pareigytė, Marius Jampolskis, Raimonda Jagminaitė ir Dainius Palivonas.

Šį renginį organizavo socialinių mokslų kolegijos gerumo iniciatyva „Šviesos maratonas“ kartu su Ervino labdaros ir paramos fondu. Organizatorių tikslas buvo surinkti 6000 eurų. Pasibaigus labdaros vakarui, suskaičiavus tiek aukciono metu, tiek už koncerto bilietus, tiek ir renginio metu surinktas lėšas, paskelbta surinkta pinigų suma pasiekė 6524 eurus.  

Norintys prisidėti prie Ervino gydymo tai gali padaryti aukodami lėšas į specialią sąskaitą:

Ervino labdaros ir paramos fondas

Įmonės kodas 304766736

Banko sąskaita LT027300010154440607, Swedbank

 

„Alio Jonavos“ inf.

Kultūros centro nuotr.