Spausdinti šį puslapį

Ruklos socialinių paslaugų centro darbuotoją klientas puolė su pjūklu

Ketvirtadienis, 29 March 2018 08:45 Parašė 

Ruklos miestelyje sužalota socialinių paslaugų centro darbuotoja. Policijos departamento duomenimis, 1968 m. gimusi moteris dėl pjautinės žaizdos rankoje pristatyta į Jonavos ligoninę ir po apžiūros gydoma ambulatoriškai.

Ją sužalojo 1986 m. gimęs vyras, kuris, atėjęs į Jonavos rajono socialinių paslaugų centrą, metė į moterį rankinį metalinį pjūklą.

Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai įtariamąjį sulaikė. Vyrui nustatytas 2,5 prom. girtumas. Po apklausos sulaikytas įtariamasis paleistas į laisvę.  

32 m. vyras socialiniams darbuotojams gerai pažįstamas, jam ne kartą jie yra pagelbėję – vežė pas gydytoją, į Nakvynės namus. Pasak darbuotojų, psichikos sutrikimų turintį vyrą dažnai apima įsiūtis, jis dažnai konfliktuoja su savo motina. Dar kartą susipykęs su ja ir atbėgo į Ruklos socialinių paslaugų centrą išlieti įsiūčio. Pareigūnams jis negalėjo paaiškinti, kodėl taip pasielgė.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo. Vyrui gresia laisvės atėmimas iki 1 m.

„Alio Jonavos“ inf.