Paskelbtas Renginiai

Išpildykime Ervino svajonę kartu!

Trečiadienis, 28 March 2018 16:32 Parašė 

Socialinių mokslų kolegijos gerumo iniciatyva „Šviesos maratonas“ kartu su Ervino labdaros ir paramos fondu organizuoja renginį „Išpildykime Ervino svajonę kartu!“ Prie šios iniciatyvos jungiasi tiek Jonavos, tiek ir kitų Lietuvos miestų menininkai, atlikėjai, geros valios žmonės.

Kovo 29 d. nuo 18 val. Jonavos kultūros centre įsikūrusioje Meno galerijoje vyks aukcionas, kuriame bus galima įsigyti menininkų dirbinių, kitokių vertingų daiktų, taip pat išgirsti klasikinės muzikos „perlo“, Gabrielės Skromanaitės ir vieno geriausių saksofonistų Lietuvoje Juozo Kuraičio atliekamos muzikos.

Nuo 19 val. Didžiojoje Jonavos kultūros centro salėje numatomas koncertas. Neatlygintinai savo muziką ir širdis dovanos: šeiminis duetas Ramūnas Difartas ir Aušra Difartė, puikiai visiems pažįstamas atlikėjas jonavietis Ligitas Kernagis su gyvo garso grupe, „Sare Roma“ lyderis Ištvanas Kvik, atlikėjas Deividas Bastys, kauniečių vyrukų grupė 16Hz, šeiminis trio Algirdas Radzevičius (grupė „Patruliai“) su žmona Milisandra ir sūnumi Roku, grupės „Rondo“ siela Aleksandras – Fara, „TV pagalbos“ žurnalistė, laidų vedėja, atlikėja Gerda Žemaitė, TV projekto „X faktorius“ finalistės Iveta Svilainytė ir merginų duetas „eMdžej“, „Lietuvos balso“ finalistė Gabija Aleknavičiūtė, vaikų popchoras iš Kėdainių „Skambantis Perliukas“, Jonavos dainavimo studija VIVA ir daugelis kitų.

Renginį ves charizmatiškų vedėjų ketvertas: Nijolė Pareigytė, Marius Jampolskis, Raimonda Jagminaitė ir Dainius Palivonas.

Tiek aukciono metu, tiek už koncerto bilietus, tiek ir renginio metu surinktos lėšos bus skirtos Ervino reabilitacijai Slovakijoje.

Ervinas – 10 m. berniukas, kuris dar prieš 2 m. džiaugėsi vaikyste, gyveno visavertį gyvenimą, žaidė, svajojo, kol ... vieną dieną pateko į autoavariją, kuri, atrodo, sugriovė svajones, vaikystę. Jis ėjo per pėsčiųjų perėją, bet jo nepastebėjo. Apie avariją jis pamena tik tiek, kiek pasakoja jo tėvai, kuriuos pradėjo pažinti tik praėjus keliems mėnesiams po avarijos: iš komos Ervinas pabudo tik maždaug po mėnesio, dabar yra ilgas gydymosi ir reabilitacijos periodas. 
„Aš nekalbėjau, nevaikščiojau, nemokėjau valgyti, nepakėliau rankos, tačiau dabar jau pats galiu žengti kelis žingsnius, nenustoju pasakoti įvairias istorijas, bendrauti, juokinti bendraklasius – jiems patinka vėžinti mane vėžimėlyje“, – sako Ervinas.

Šiuo metu Ervinui labai reikalinga mūsų visų pagalba, kuri padėtų reabilituotis Slovakijoje ir berniukas galėtų grįžti į visavertį gyvenimą: vaikščioti, važinėti dviračiu, keliauti, žaisti, o ne tik stebėti krepšinį... Todėl kviečiame visus atvykti į aukcioną, koncertą ar aukoti į specialiai jam sukurto fondo sąskaitą:

Ervino labdaros ir paramos fondas
Įmonės kodas 304766736
Banko sąskaita LT027300010154440607, Swedbank

Organizatoriai