Paskelbtas Renginiai

Jaunimas dalysis idėjomis Lietuvai

Antradienis, 06 March 2018 10:44 Parašė 

Kovo 10 d. iniciatyva „100 idėjų Lietuvai“ kviečia Jonavos jaunimą susitikimui, kurio tikslas – geriau pažinti savo valstybę ir pasiūlyti idėjų atkūrimo šimtmetį švenčiančiai Lietuvai.

Nors tai bus šeštadienis, jis tikrai bus vertas skirto jaunų žmonių laiko, sako iniciatyvos organizatoriai.

Renginių metu jaunimas gerokai daugiau sužinos apie savo valstybę ir jos valdymą, viešąjį sektorių, institucijų darbą, išmoks aktyviau naudotis piliečių teisėmis ir inicijuoti pokyčius savo šalyje.

Tikimasi, kad prie iniciatyvos prisijungs bent 100 jaunų žmonių iš Jonavos r. „Norime padrąsinti Jonavos jaunimą savo idėjomis dalytis su visos Lietuvos jaunimu ir siekti, kad projekto metu gimusios idėjos būtų įgyvendintos. Labai tikimės, kad šiais renginiais susidomės ne tik mokyklinio, bet ir brandesnio amžiaus Jonavos jaunimas, nes ši iniciatyva yra atvira visiems jauniems žmonėms iki 29 m.“, – sako organizatoriai ir primena, kad pačių jaunų žmonių atrinktos idėjos keliaus į antrąjį projekto etapą, kuriame gims tikri idėjų įgyvendinimo planai.

100 idėjų Lietuvai – visą Lietuvą apimsianti iniciatyva, kurioje dalyvaus daugiau nei 1600 jaunų  žmonių iš Alytaus, Šakių, Jonavos, Kaišiadorių, Klaipėdos, Kupiškio, Lazdijų, Mažeikių, Pakruojo, Radviliškio, Rokiškio, Utenos, Varėnos, Marijampolės ir Kauno r.

Jonavos jaunimui skirti renginiai vyks kovo 10-ąją  Jonavos Justino Vareikio progimnazijoje (Chemikų g. 138) ir Suaugusiųjų švietimo centre (J. Basanavičiaus g. 7).

Daugiau informacijos ir registracija interneto svetainėje 100IDEJU.LT ir socialiniame tinkle „Facebook“: FACEBOOK.COM/100IDEJULIETUVAI/   

Agnė VALIULIENĖ

Projekto vadovė