Bandė papirkti pareigūnus

Antradienis, 30 January 2018 14:55 Parašė 

Sausio 28-ąją, apie 3 val. 40 min., Jonavoje, Vasario 16-osios g., vyras (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo neblaivus, jam nustatytas 1,86 prom. girtumas), Jonavos policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams siūlė kyšį (neįvardindamas sumos). Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sulaikytas neblaivus dviratininkas

Praėjusią savaitę, sausio 22–28 d., Kauno apskrities Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę, kurios metu iš viso užfiksavo 22 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus, išaiškinti 3 neblaivūs automobilių vairuotojai.
Sausio 27 d., apie 22 val. 10 min., Jonavos r., kelio Bukonys–Upninkai–Keižonys 17-ajame km, pareigūnai pastebėję vyrą (gim. 1979 m.), įtartinai važiavusį dviračiu, sustabdė jį patikrinimui. Alkoholio matuokliu dviratininkui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,14 prom. Vyras pareigūnams prisipažino gėręs alaus prieš 20 min. Dviratininkui gresia bauda iki 150 Eur.

Prireikė ugniagesių pagalbos

Praėjusio penktadienio pavakarę, apie 17 val. 50 min., ugniagesiai skubėjo į Chemikų g. Skambinęs vyras pranešė, kad negali patekti į butą, kuriame gyvena jo tėvas, sergantis onkologine liga, durys užrakintos iš vidaus. Jonavietis nerimavo, kad galėjo sutrikti tėvo sveikata.

Pro langą patekta į butą, viduje rastas S. T. (gim. 1952 m.). Į vidų įleisti medikai, sergantis žmogus nuneštas į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Eismo įvykyje sužalotas žmogus

Sekmadienį, sausio 28-ąją, apie 1 val. nakties, gautas pranešimas, kad Jonavoje, J. Basanavičiaus ir Fabriko g. sankirtoje, susidūrė du automobiliai, yra prispaustų žmonių, iš vieno automobilio rūksta dūmai.

Po eismo įvykio 100 m atstumu vienas nuo kito stovėjo automobiliai „Audi A6“ ir „VW Passat“. Gaisro požymių ir prispaustų žmonių nebuvo.

Atskubėję ugniagesiai medikams padėjo iš automobilio „Audi“ iškelti sužalotą R. T. 41 m. vyras išvežtas į gydymo įstaigą. Po eismo įvykio ant važiuojamosios kelio dalies apie 20 m² plote buvo išsilieję naftos produktų, visame ruože tarp abiejų transporto priemonių pažirę duženų ir automobilių nuolaužų. Teršalai surinkti, kelio danga nušluota.