Spausdinti šį puslapį

Liepsnojo apleistas namas, degė kietojo kuro katilas

Penktadienis, 19 January 2018 10:45 Parašė 

GAISRAI

Liepsnojo apleistas namas, degė kietojo kuro katilas

Šią savaitę ugniagesiams darbo netrūko. Sausio 17 d., 13 val. 13 min., gautas pranešimas, kad Jonavoje, Sodų g., dega namas. Atvykę pareigūnai pamatė atvira ugnimi liepsnojantį namo stogą. Paaiškėjo, kad medinis apleistas namas – nenaudojamas.
Išdegė vienas 3×2 m kambarys, nudegė ir buvo nuardyta apie 6 m² stogo dangos ir konstrukcijų. Ugniagesiai neabejoja, kad gaisras kilo dėl neatsargaus žmogaus elgesio su ugnimi.

Tą pačią sausio 17-ąją, 19 val. 21 min., gautas pranešimas, name Naujakurių g. dega kietojo kuro katilas. Vykstant į gaisro vietą gautas papildomas pranešimas, kad savininkas liepsnas užgesino pats. Ugnį įplieskė užvirusi šildymo sistema.

Plento gatvėje rūko automobilis

Sausio 16-osios vakarą, apie 19 val., ugniagesiai gavo pranešimą, kad Plento g. dega automobilis. Atvykus pareigūnams, automobilis „Nissan Primera“ nedegė, tačiau iš po jo kapoto rūko dūmai. Nustatyta, kad užkaito aušinimo skystis, todėl buvo atjungtas akumuliatorius, o automobilio variklis atvėsintas.

POLICIJA INFORMUOJA

Prieš žmoną smurtavo neblaivus vyras

Šią savaitę policijos pareigūnai ir vėl užregistravo smurto artimoje aplinkoje atvejį. Ir šįkart didysis smurtautojo palydovas – alkoholis. Sausio 17-ąją, apie 19 val. 50 min., žmoną (gim. 1966 m.) skriaudė A. Kulviečio g. gyventojas (gim. 1957 m.). Neblaivus vyras (nustatytas 1,75 prom. girtumas) sulaikytas ir pristatytas į areštinę.