Paskelbtas Miesto naujienos

Tarp savaitinio kvitų žaidimo laimėtojų – ir du jonaviečiai

Penktadienis, 05 January 2018 07:57 Parašė 

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad sausio 2-ąją laimėtas pirmasis mėnesio prizas – 5 tūkst. eurų. Taip pat buvo paskelbta ir 10 laimingų kasos kvitų, kurių savininkai savo pinigines papildys po 200 eurų. Laimėjusiųjų prizus amžius labai įvairus. Daugiausiai laimėtojų Kauno ir Vilniaus miestuose – atitinkamai 8 ir 7. Iš mažesnių miestų išsiskiria Mažeikiai, Ukmergė ir Jonava – juose gyvena po du savaitinių prizų laimėtojus.

Laimingų kvitų savininkai apie laimėjimą buvo informuoti telefonu trumposiomis žinutėmis. Pasitikrinti laimingų kvitų numerius galima kvitų žaidimo puslapio https://kvituzaidimas.vmi.lt skiltyje „Laimėtojai“. Laimingųjų kvitų žaidimo numeriai skelbiami kiekvieną antradienį LNK 18 val. 30 min. žinių laidoje.

Gyventojų aktyvumas registruojant kvitus ir dalyvaujant žaidime išlieka stabilus – per mėnesį užregistruota daugiau kaip 222 tūkst. kasos aparato kvitų. 120 tūkst. kvitų gauta už paslaugas, likusi dalis – už įsigytas prekes turgavietėse.

VMI specialistai primena, kad kvitų žaidime dalyvauja ne tik už turgavietėse įsigytas prekes gauti kvitai, bet ir visi kavinėse, restoranuose ar valgyklose gauti kasos aparatų kvitai. Vadinasi, pavalgę dienos pietus, gyventojai turėtų nepamiršti užregistruoti kvito – net ir maži pirkiniai gali tapti dideliu laimėjimu.

Laimėjusiųjų prizus amžius labai įvairus. Daugiausiai laimėtojų Kauno ir Vilniaus miestuose – atitinkamai 8 ir 7. Iš mažesnių miestų išsiskiria Mažeikiai, Jonava ir Ukmergė – juose gyvena po 2 savaitinių prizų laimėtojus.

Gyventojai, laimėję prizus ir norėdami juos atsiimti, per 20 darbo dienų turi kreiptis į artimiausią VMI aptarnavimo skyrių. Laimėtojai turi pateikti laimingojo kvito originalą ir asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Prizas per 14 darbo dienų bus pervestas laimėtojui. Jei per nustatytą terminą gyventojai nesikreips dėl prizo, piniginis prizas grįš į valstybės biudžetą.

VMI primena, kad išsamią informaciją apie kvitų žaidimą, jo taisykles, prizų atsiėmimo sąlygas galima gauti paskambinus į Mokesčių informacijos centrą telefonu 1882 arba užsukus į artimiausią VMI aptarnavimo skyrių. VMI aptarnavimo skyriuose darbuotojai ne tik suteiks informaciją apie Kvitų žaidimą, bet, reikalui esant, padės kvitą ir užregistruoti.

„Alio Jonavos“ inf.