Paskelbtas Miesto naujienos

„Lietavos turguje“ – gausus prekių asortimentas

Sekmadienis, 10 December 2017 08:15 Parašė 

Penktadienį duris atvėrė nauja prekybos erdvė – „Lietavos turgus“. Penktadienį, atidarymo metu, turgus sulaukė didelio smalsuolių ir pirkėjų minios. Įsibėgėjus turgaus veiklai, atvykusiuosius pasitiko Pepė Ilgakojinė, mimas, saksofonininkas.

„Lietavos turgus“ – tai nauja apsipirkimo vieta, pritaikyta šeimoms. Vienas iš esminių privalumų – „Lietavos turgaus“ darbo laikas. Čia apsipirkti galės iki vakaro dirbantys žmonės, nes nauja prekyvietė veiks iki 19 val.

Buvusiame prekybos centro „Norfa“ pastate ( Žeimių g. 21), naujajame turguje, bus galima surasti Lietuvos ūkininkų produkcijos, šviežios ir rūkytos mėsos, paukštienos, žvėrienos, žuvies, taip pat pieno produktų, konditerijos gaminių. Didelis pasirinkimas daržovių, vaisių, riešutų. Apsilankiusieji ras ne tik maisto produkcijos, bet ir bakalėjos prekių, elektronikos, čia veikia drabužių skyrius.

Turgaus įkūrėjas, ne pirmus metus pardavimų srityje besisukantis  Magomedas Salam Valijevas teigia, kad jo verslas turės, kuo nustebinti jonaviečius. Bakalėja, žuvis, saldainiai, šventiniai gėrimai, šviežia mėsa, bižuterija, drabužiai – tik dalis prekių, kurių bus galima įsigyti naujoje turgavietėje.

„Mes galime pasiūlyti tai, ko iki šiol jonaviečiai nerado senajame turguje. Pas mus bus galima įsigyti triušienos, ėrienos, veršienos, egzotiškų mėsos produktų – naujojo turgaus privalumus vardijo M. Valijevas. – Iki šiol Jonavoje nebuvo ir „Vynotekos“, kurioje puikuosis įvairūs šventiniai gėrimai.“

Atvykstantieji į naująjį turgų teigė, kad kainos didesnės nei prekybos centre, na, tačiau prekybininkai tvirtino, kad „už itin kokybišką produkciją verta mokėti ir šiek tiek daugiau“.

Gytis RAMANAUSKAS