Paskelbtas Miesto naujienos

Dosniausi – jonaviečiai

Penktadienis, 01 December 2017 10:49 Parašė 

Kaip jau buvo rašyta, VšĮ Nacionalinis kraujo centras, radijo stotis „TAU“ ir VšĮ Kauno regiono plėtros agentūra pakvietė aštuonių Kauno regiono savivaldybių įmones, įstaigas ir organizacijas prisijungti prie kraujo donorystės akcijos.

Praėjusį trečiadienį simbolinis akcijos „Kauno regionas gali!“ laikrodis tiksėjo Jonavoje, iš jos – akcijai mūsų mieste pasibaigus – buvo perduotas Kauno rajonui.

– Jonavoje gyvena labai dosnūs žmonės: jau ne pirmą kartą ateina ir daug jaunimo, – „Alio Jonavai“ sakė Nacionalinio kraujo centro donorų organizatorė Rimantė Vanagienė. – Šiandieą paaukoti kraujo atėjo 101 jonavietis, iš jų 30 – pirmą kartą.

Kraujo, be Jonavos, jau aukojo Birštono (apie 60), Kauno rajono (4), Kėdainių (per 60), Kaišiadorių (apie 40) savivaldybių žmonės. Kol kas dosniausi esame mes: paaukota apie 50 litrų kraujo.

– Kai rašysite, būtinai būtinai viso mūsų Nacionalinio kraujo centro darbuotojų vardu iš visos širdies padėkokite jonaviečiams už jų dosnumą, už aktyvumą! – akcentavo donorų organizatorė R. Vanagienė.   

Karolina VIČIŪTĖ