Paskelbtas Futbolas

M. Čepas: „Rezultatas yra dėsningas"

Penktadienis, 15 September 2017 11:33 Parašė 

„Jonavos“ vyr. treneris Mindaugas Čepas po lygiųjų 1:1 (1:0) su Kauno „Stumbru“ sakė, kad komandos noras ir ryžtas jo nenuvylė, o rezultatas yra dėsningas.

„Kaip visada buvo gyvos rungtynės ir bekompromisė kova. Manau, kad rezultatas yra dėsningas: jie turėjo savo progų, mes taip pat. Rungtynių gijas laikėme savo rankose, bet, deja, aplaidi klaida. Pametėme koncentraciją savo baudos aikštelėje ir tai lėmė varžovų įvartį. Esame nusiminę dėl rezultato, bet gyvenimas tuo nesibaigia, reikia žiūrėti į priekį, kadangi laukia pasiruošimas greitai artėjančioms kitoms rungtynėms. Savo vaikinų pasirodymu esu patenkintas. Šioms rungtynėms ruošėmės per du kontrolinius susitikimus. Tai, ką buvome sutarę, viskas buvo įgyvendinta, nė vienam žaidėjui neturiu jokių pretenzijų dėl kovos, atsidavimo, žaidimo dinamikos. Panašumo į Lietuvos futbolo federacijos (LFF) ketvirtfinalį, nebuvo, nes kiekvienos rungtynės yra atskira istorija, panašių nebūna“, – po rungtynių kalbėjo ekipos strategas.

Šiose rungtynėse jonaviškiai dėl traumų ir diskvalifikacijų vertėsi su mažesniu atsarginiu suoleliu. Visgi M. Čepas sako, kad tai didesnės įtakos neturėjo. „Ieškoti pasiteisinimų nenoriu. Turime žaidėjų, kurie visada pasiruošę išeiti į aikštę. Nežaidė vienas, kitas gali išeiti, visi laukia savo šanso ir yra pasirengę“, – teigė futbolo specialistas.

Po šių rungtynių komandų išsidėstymas A lygos lentelėje nepasikeitė: „Jonava“ su 21 tašku tebėra septinta, „Stumbras“ (22 taškai) – šeštas. Kitame ture jonaviškiai rugsėjo 19 d. susitiks su vicečempionais „Trakais“.

fkjonava.lt informacija