Paskelbtas Futbolas

M. Čepas ir M. Grigaravičius „Pergalės laukėme ir ja tikėjome“

Penktadienis, 11 August 2017 15:44 Parašė 

Po pergalingo vakaro Klaipėdoje, kur 1:0 (0:0) buvo įveiktas „Atlantas“, „Jonavos“ vyr. treneris Mindaugas Čepas ir vienintelio įvarčio autorius Mindaugas Grigaravičius pergalę paskyrė praėjusią savaitę miesto gimtadienį šventusiems jonaviškiams.

„Pirmiausia norėčiau pasveikinti visą Jonavą ir jos gyventojus su miesto gimtadieniu. Praėjusią savaitę, gaila, bet nepavyko padovanoti pergalės, bet geriau vėliau nei niekada. Ačiū atvykusiems į Klaipėdą mūsų palaikyti, mes jautėme jų palaikymą ir tai padėjo mums sunkiais momentais. Rungtynės buvo atkaklios, kovingos, vyriškos. Tiek mes, tiek varžovai turėjo progų ir iniciatyva buvo abiejose pusėse. Tai buvo rungtynės iki klaidos, iki įvarčio. Mes pasinaudojome jų klaida, patys apsigynėme, galėjome ir vėliau po kelių kontratakų rezultatą dar ir padidinti. Vaikinai – šaunuoliai, labai sunkiai dirbo, laukė ir tikėjosi pergalės. Tačiau džiaugtis nėra kada, nes sekmadienį laukia sunkios rungtynės su Utenos „Uteniu“, kurioms turime būti tiek fiziškai, tiek morališkai pasiruošę. Kalbant apie „Utenio“ ir Kauno „Srumbro“ lygiąsias, mes žiūrime į save, į savo rezultatus, bet dėl kiekvieno taško reikės kovoti, jie dabar yra aukso vertės“, – po pergalės kalbėjo M. Čepas.

Ketvirtadienio vakarą debiutavo klubo naujokai gynėjas Aurimas Tručinskas ir vartininkas Tadas Simaitis. „Mes turime 24 žaidėjus, kurie yra visada pasirengę išeiti į aikštelę ir padėti. Šiandien davėme pasireikšti Tadui, išėjo ir Aurimas. Čempionatas ilgas, visi turės progą pasireikšti ir įrodyti savo vertę“, – pasikeitimus sudėtyje pakomentavo klubo vyr. treneris.

Debiutinį įvartį pelnęs krašto saugas M. Grigaravičius sakė, kad pergalė buvo labai laukta. „Labai laukta pergalė, tikėjomės, kad ji greičiau ateis, bet komanda naujai surinkta, nėra ko norėti. Labai džiaugiamės trimis taškais, tikiuosi tai ne paskutinė pergalė. Pirmame kėlinyje šiek tiek po kelionės jautėsi nuovargis, antrame kėlinyje išėjome gyvesni, išsibėgioję. Rungtynės pirmoje pusėje buvo apylygės, bet vėliau varžovai pavargo ir mes tą išnaudojome. Šiandien labai palankiai sužaidė mūsų lentelės kaimynai, tad sekmadienį su „Uteniu“ bus labai įdomi kova, abu klubai supranta jų svarbą“, – pergale džiaugėsi „Jonavos“ krašto saugas.

Klubo naujokas teigė, kad prieš rungtynes visa komanda tikėjosi subombarduoti „Atlanto“ vartus. „Įmušti tikiuosi kiekvienose rungtynėse, norėjau tą padaryti ir anksčiau, bet tai dažnai ne vien nuo manęs priklauso. Prieš šias rungtynes sakėme, kad pavyks įmušti, gal net ne vieną įvartį. Svarbu, kad šis tikslus smūgis tapo pergalingu. Iš Aurimo tikėjausi perdavimo, taip ir nutiko. Suklydo ir varžovų gynėjai, bet, kaip sakoma, sekasi geriausiems. Turėjome ir daugiau progų, ateičiai pasilikome kitus įvarčius“, – linksmai kalbėjo M. Grigaravičius.
Po penktos sezono pergalės „Jonava“ (20 taškų) tebelieka 6-oje A lygos lentelės vietoje, tačiau sekmadienį jie galės pagerinti savo pozicijas, mat nuo būsimo varžovo Utenos „Utenio“ juos teskiria 2 taškai.

fkjonava.lt informacija