Spausdinti šį puslapį

Savaitgalį Jonavos rajone – ne vienas pažeidimas

Trečiadienis, 19 July 2017 15:43 Parašė 

Praėjusį savaitgalį, nuo šeštadienio 19 val. iki sekmadienio 7 val. ryto, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai Jonavos rajone ne tik tikrino, kaip vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET), ar neturi su savimi draudžiamų daiktų, negabena akcizais apmokestinamų prekių, nedaro kitų teisės pažeidimų, bet ir užtikrino viešąją tvarką.

Patikrinimo metu buvo išaiškintos dvi nusikalstamos veikos, karštais pėdsakais sulaikyti du asmenys, pareigūnams pavyko nustatyti KET pažeidimų. Vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę būdamas neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,28 prom. girtumas. Dar vienam vairuotojui buvo surašytas protokolas už kitus KET taisyklių pažeidimus. Sulaikytas ir asmuo, kuris su savimi turėjo akcizais apmokestinamų prekių – cigarečių, nepaženklintų Lietuviško pavyzdžio banderolėmis. Sulaikyti du asmenys, pažeidę viešąją tvarką – triukšmavę būdami viešoje vietoje. Iš viso priemonės metu pareigūnai patikrino 104 transporto priemones, 71 vairuotojui patikrino blaivumą.

Pareigūnai primena, kad tokios ir panašios eismo saugumo, viešosios tvarkos užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.