Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Rajono naujienos

Pažinti gimtąjį kraštą kviečia kelionių akcija „Magiškasis Kauno regiono septynetas“!

Trečiadienis, 07 June 2017 09:22 Parašė 

Šiltos dienos taip ir kviečia išvažiuoti iš namų, keliauti, pamatyti naujas vietas, patirti neišdildomų įspūdžių, keliaujant po Kauno regioną ir aplankant 7 Kauno regiono savivaldybes: Birštoną, Jonavos, Kaišiadorių, Kauno, Kėdainių, Prienų ir Raseinių rajonus. Atostogų metu nebūtina rinktis tolimų ir kartais varginančių kelionių, norint patirti neišdildomų įspūdžių, - juk tiek įdomių ir neatrastų vietų turime ir Lietuvoje. O kelionės Lietuvoje tuo ir žavios, kad gali sėsti į automobilį ir po valandėlės atrasti ką nors įdomaus!

Kauno regiono plėtros agentūra kartu su 7 Kauno regiono savivaldybėmis kviečia pažinti ar iš naujo atrasti Kauno regioną, dalyvaujant kelionių akcijoje „Magiškasis Kauno regiono septynetas“.

Ko reikia, kad dalyvautumėte? Aistros pažinti naują arba prisiminti seną!

Ko reikia, kad laimėtumėte? Gerai praleisto laiko įrodymų!

Negana to, už savo meilę Kauno regionui – būsite dosniai apdovanoti!

PAGRINDINIS PRIZAS – nakvynė 2 asmenims viename iš Kauno regiono viešbučių su vakariene ir SPA malonumais!

Jau regite save prabangioje burbulinėje vonioje su ypatingų naujų potyrių bagažu širdyje? Tuomet pirmyn!

Kaip dalyvauti? Aplankykite Kauno regiono rekomenduojamas vietas, rinkite su kiekviena viešnage susijusius įrodymus ir siųskite juos mums!

Ką konkrečiai aplankyti? Viskas priklauso nuo jūsų asmeninio susidomėjimo ir mažos matematikos, kurią pasirinksite patys!

Aplankykite visus 7 objektus vienoje iš Kauno regiono savivaldybių (prizas – Kauno regiono skanėstų rinkinys).Aplankykite bent po vieną objektą visose 7 savivaldybėse (prizas – dovanų kuponas 2 asmenims į vieną iš Kauno regiono teatrų).Aplankykite visus 7 objektus visose 7 savivaldybėse (prizas – 1 nakvynė Kauno regiono viešbutyje su vakariene ir apsilankymu SPA centre (2 asmenims).

Daugiau informacijos apie akcijos sąlygas ir lankytinus objektus rasite http://krda.lt/magiskasis-kauno-regiono-septynetas/

Lankstinukas .pdf