Šiurpi drama atskleidė skaudžią šeimos paslaptį

Penktadienis, 19 May 2017 11:01 Parašė 

Ketvirtadienio naktį, apie 1 val., Karmėlavoje (Kauno r.) įvyko tragedija. Jonavos gyventojas pašovė dukrą, jos draugą, padegė namą ir galimai pats nusižudė.
Kaip pranešė Policijos departamentas, gyvenamajame name konflikto metu 57 m. vyras iš neteisėtai laikomo pistoleto iššovė šūvius į 22 m. dukterį ir jos 24 m. sugyventinį, padegė dukrai priklausantį gyvenamąjį namą. Atvykus ugniagesiams, pirmame namo aukšte buvo rastas tragediją, įtariama, sukėlusio vyro kūnas su šautine žaizda. Policija tiria savižudybės versiją.

Sunkiais dukters sužalojimais įtariamas vyras neseniai buvo nuteistas už kitos, jaunesnės, nepilnametės savo dukters išžaginimą. Šis nusikaltimas įvykdytas 2014 m. Teisėsauga tiria versiją, kad pasikėsinimas į vyresnės dukters gyvybę buvo kerštas už teisme duotus parodymus. Būtent ji išsiaiškino, kad tėvas išprievartavo seserį ir kreipėsi į policijos pareigūnus, vėliau teisme liudijo apie tėvo nusikaltimą.

Jaunos moters sužalojimai rimti, ji gydoma Kauno klinikose, Neurochirurgijos reanimacijos skyriuje. 24-erių merginos draugas sužalotas nestipriai.

Šaudymu Karmėlavoje įtariamas vyras gyveno Jonavoje pas motiną. Dėl dukters išžaginimo teismas jam buvo uždraudęs artintis prie namų Karmėlavoje, kuriuos pats įrenginėjo ir tvarkė. Vyro žaginta jaunesnioji nepilnametė dukra kartu su motina ir nepilnamečiu broliu gyvena Anglijoje.

„Alio Jonavos“ inf