Paskelbtas Rajono naujienos

Jaunimo politikos stiprinimas mūsų savivaldybėje

Trečiadienis, 17 May 2017 11:07 Parašė 

Praėjusį antradienį Jonavos rajono savivaldybėje lankėsi  Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius Vydūnas Trapinskas bei Jaunimo politikos plėtros ir programų įgyvendinimo skyriaus vedėja Valda Karnickaitė.

Susitikimo metu  kalbėta apie Jonavos rajono savivaldybės administracijos prioritetus jaunimo politikos srityje 2017 metais, darbo su jaunimu formų plėtrą; aptartas Jaunimo garantijų iniciatyvos įgyvendinimo pirminės intervencijos projekto „Atrask save“ rodiklių pasiekimas, veiklų vykdymo efektyvumas. Kalbėta ir kitais aktualiais klausimais, susijusiais su jaunimo politikos įgyvendinimu mūsų rajone.

Diskutuota jaunimo politikos klausimais, nenutylėtos problemos, su kuriomis susiduriama įgyvendinant jaunimo politiką ir kt.

Vertingų pasiūlymų ir praktiškų patarimų, kaip organizuoti mobilų darbą su jaunimu, pateikė laikinai einantis mero pareigas Eugenijus Sabutis, administracijos direktoriaus pavaduotoja Vijolė Šadauskienė, Socialinių paslaugų centro direktorė Valentina Bereznaja-Demidenko. Apie Jonavos jaunimo centro veiklą kalbėjo Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus jaunimo reikalų koordinatorė Daiva Skebienė, politikos ir administravimo specialistė Edita Lisauskienė.

Jonavos r. jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritas stalas“ pirmininkas Arnas Žebrauskas papasakojo apie JONAS veiklą, o Jonavos r. savivaldybės moksleivių savivaldos pirmininkas Paulius Grigoravičius už sėkmingą vadovavimą rajono moksleivių savivaldai buvo pagirtas Jaunimo reikalų departamento Jaunimo politikos plėtros ir programų įgyvendinimo skyriaus vedėjos Valdos Karnickaitės.

Karolina VIČIŪTĖ