Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Dainos, eilės ir šypsenos – brangiausioms mamoms

Antradienis, 09 May 2017 11:40 Parašė 

Artėjant Motinos dienai, Jonavos kultūros centras rajono mamas pakvietė į tradicinį jaukų ir šiltą koncertą. Šiemet apie šimtas atėjusių mamų ir močiučių žvakių šviesoje, gėlių žieduose ir širdį graudinančiose melodijose paskendusioje mažojoje salėje dalyvavo renginyje „Mano pasaulis, tai Tu – mama“. Koncertinius numerius joms skyrė rajono jaunieji dainorėliai ir šokėjai.

ventiniame renginyje skambėjo talentingų pavienių jonaviečių ir šeimų pasirodymai – dainavo Ernestos ir Mindaugo Legų šeima su trimis savo vaikais, solistė iš Šveicarijos kultūros centro Miglė Sadauskaitė ir solistė Saulė Imbrasaitė, Daiva Makutienė su dukra Vytaute.

Susirinkusiuosius linksmino Kėdainių Senamiesčio choro solistai, kūrinius skyrė ir jaunoji pianistė Julija Rockina, abejingų nepaliko klubo „Bonus“ šokėjai, Janinos Miščiukaitės meno mokyklos skaitovas Jonas Beras ir Aleksandro Dunio vadovaujama džiazo grupė. Renginį vedė Ovidijus Lieponis.

Scenoje pasirodė ir į kvietimą „atsišaukusios“ mamos. Kelios jų dainavo su savo artimaisiais, o mama Raminta šventės dalyviams iškepė savo firminių keksiukų. Koncerto rėmėjas baras „Guru Cafe“ vaišino kava. Geltonžiedžių tulpių puokštes pasirodžiusiems atlikėjams ir svečiams dovanojo „Oksanos gėlės“.

Mamas sveikino ir savo mintimis apie motinystę dalijosi klebonas Audrius Mikitiukas. Penkis vaikus užauginusiai mamai Stefai nuoširdžiausius žodžius skyrė Janušo Radvilos mokomojo pulko pulkininkas leitenantas Aleksiejus Gaiževskis.

Gytis RAMANAUSKAS
Autoriaus nuotr.