Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Aktualijos

Skelbiamas regioninės grožinės literatūros konkursas

Antradienis, 25 April 2017 09:01 Parašė 

Vidaus reikalų ministerija ir Lietuvos rašytojų sąjunga kviečia visus šalies gyventojus dalyvauti regioninės grožinės literatūros konkurse.

Konkurso tikslas – kiekvienoje Lietuvos apskrityje atrasti talentingų kūrėjų, sugebančių meniškai papasakoti, kad jų mieste, miestelyje ar kaime gera mokytis ir dirbti, mylėti ir patirti nuotykių, kurti ir įgyvendinti savo svajones.

Ieškome vilties, šviesos ir sėkmės istorijų. Tikimės sulaukti kūrinių, galinčių grožinės literatūros pagalba atkreipti gyventojų, investuotojų ar turistų dėmesį į Jūsų tėviškę.

Įpinkite savo originalų siužetą į Jūsų gyvenamąją aplinką. Galbūt esate naujieji axeliai munthes ar nikosai kazantsakiai, sukursiantys vietos legendą?
Kviečiame teikti trumpus savos kūrybos esė, eilėraščius, apsakymus ar kitų formų kūrinius iki rugsėjo 21 d. el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Konkurso komisija atrinks ir apdovanos geriausius kūrėjus kiekvienoje apskrityje. Nugalėtojus paskelbsime spalio mėnesį. Atrinkti kūriniai bus paskelbti viešai.

Vidaus reikalų ministerijos inf.