Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Rungėsi graplingo kovotojai

Antradienis, 18 April 2017 10:47 Parašė 

Jonavos sporto arenoje vyko atviras graplingo imtynių IGF čempionatas, kuriame ant trijų tatamių kovojo ne tik sportininkai iš įvairiausių šalies kampelių, bet savo pajėgumą demonstravo ir svečiai iš Lenkijos.

Varžybose atletai kovojo įvairaus amžiaus grupėse: nuo pačių mažiausių iki pradedančiųjų, nuo moterų iki suaugusiųjų. Po sportininkų parado varžybų dalyvius sveikino ir sėkmės kovose linkėjo kovos menų meistras ir LR Seimo narys Kęstutis Smirnovas, laikinasis rajono meras Eugenijus Sabutis, Kūno kultūros ir sporto centro direktorė Regina Stupurienė.

Pasak sporto klubo „Faiteris“ vadovo ir šio renginio organizatoriaus Arnoldo Lukošiūno, Jonavos atviras graplingo imtynių čempionatas praėjo puikiai. Draugiška atmosfera, nauja arena, garbingi svečiai, gražios kovos.

Sporto klubo „Faiteris“ atletams taip pat sekėsi gerai. Savame mieste, kai stebi daug pažįstamų žmonų, sportininkams sukyla papildoma motyvacija kovoti ir siekti pergalių. Ne vienas sportininkas pradžiugino artimuosius pergalėmis. Ant trečios vietos laiptelio lipo Benediktas Vytas, Daniel Banel. Tik finalinėse kovose pripažino varžovų pranašumą ir antros vietos medaliais pasidabino Greta Vitkutė, Edvinas Grybauskas, Dovydas Rakauskas, Andrius Adamonis, Mindaugas Motiekaitis. Net trys šio klubo sportininkai tapo varžybų nugalėtojais. Pirmąsias vietas iškovojo Dominyka Gotautė, Justas Bogušas ir Mantas Rimeika.

Gytis RAMANAUSKAS