Paskelbtas Sportas

Kikbokso turnyrui Jonavoje pasibaigus

Pirmadienis, 20 March 2017 08:58 Parašė 

Jonavos Kūno kultūros ir sporto centro bokso salėje, sporto klubas „Faiteris“ kartu su Lietuvos kikboksingo federacija organizavo kikbokso turnyrą. Įvyko 31 kova pagal kick light ir K1 WAKO taisykles. Tau buvo geras pasiruošimas prieš atvirą Latvijos kikbokso čempionatą, kuris kovo pabaigoje vyks Rygoje.

SK „Faiteris“ varžybose kovojo 14 sportininkų, iš kurių tik trys patyrė nesėkmes. Turnyre klubo spalvas gynė Robertas Keršys, Danielius Andrejevas, Gabrielius Makovskis, Kęstutis Bačelis, Žygimantas Gudaitis, Dovydas Rakauskas, Mindaugas Motiekaitis, Denis Fediuškin, Tomas Rasčiosovas, Mindaugas Kaladinskas, Laurynas Šalčius, Paulius Sinkevičius, Vladimiras Kozlovskis, Karolis Pakalnis.

Pasak klubo vadovo Arnoldo Lukošiūno, šis rezultatas tikrai neblogas, atsižvelgiant į tai, kad šį kartą net šeši klubo sportininkai debiutavo, turėjo po pirmą savo kovą. Smagu, jog kovinį sportą jonaviečiai mėgsta.

„Mane labai džiugina Jonavos žiūrovai, mandagūs, tvarkingi, suprantantys kovinį sportą, palaikantis sportininkus. Taip pat malonu, kad kovinio sporto klubai, treneriai gyvena draugiškai. Kai vienas kitam padedi, daugiau naudingo darbo galime nuveikti miesto labui, - po varžybų kalbėjo A. Lukošiūnas. - Mūsų mylimas miestas nors ir nedidelis, bet stiprių ir norinčių sportuoti žmonių yra nemažai. Jonavoje yra suteiktos geros galimybės užsiimti sportu. Jonaviečiams pasisekė, kad dirba daug profesionaliu žmonių, kurie palaiko sportą, padeda, remia, skatina.... Be šių žmonių neturėtumėme to, ką dabar turime“.

Organizatoriai už surengtą turnyrą dėkingi Jonavos rajono savivaldybei ir laikinajam rajono merui Eugenijui Sabučiui, Kūno kultūros ir sporto centrui bei jos direktorei Reginai Stupurienei bei pavaduotojui Laurynui Gailiui, Jonavos bokso klubui „Raundas“.

GYTIS RAMANAUSKAS