Paskelbtas Aktualijos

Kviečia Jonavos verslininkus padėti šeimoms

Trečiadienis, 15 March 2017 09:43 Parašė 

Alytaus mieste ir Varėnos rajone sėkmingai veikia savivaldybės ir verslininkų bendra iniciatyva – „Šeimos“ kortelė. Šios iniciatyvos tikslas – suteikti įvairias nuolaidas prekėms ir paslaugoms kaip iš verslo, taip ir iš rajono įmonių, įstaigų ir organizacijų pusės. Iniciatyvos tikslinė grupė – šeimos, auginančios tris ir daugiau vaikų, nepriklausomai nuo šeimos finansinės padėties.

Tokiai šeimai išduodama speciali savivaldybės lėšomis pagaminta kortelė (po vieną kortelę vienai šeimai), ji galioja vienerius metus. Jos galiojimas gali būti tęsiamas iki tol, kol šeimos vaikams sueina 24 metai.

Jonavos rajono savivaldybė kreipiasi į Jus, Gerbiamas(-a) Jonavos rajono verslininke, prašydama apsvarstyti, ar Jūs galėtumėte prisidėti prie šios iniciatyvos ir suteikti kortelių turėtojams nuolaidą gaminamai produkcijai ar teikiamoms paslaugoms.

Kviečiame Jus prisidėti prie šios iniciatyvos, nes tai galimybė parodyti savo socialinę atsakomybę ir tokiu būdu padėti daugiavaikėms šeimoms bei paskatinti kitas šeimas susilaukti daugiau atžalų.

Laukiame jūsų atsakymo iki gegužės 5 dienos su konkrečiu aprašymu, kokias nuolaidas ar akcijas taikytumėte tokių kortelių savininkams ir kuriam laikui. Atsakymus siųskite el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

Savivaldybės administracija savo ruožtu įsipareigoja esant dideliam susidomėjusių ir prie akcijos prisidedančių verslininkų skaičiui pagaminti specialias korteles ir išdalyti jas daugiavaikėms šeimoms, nuolat atnaujinti ir administruoti jų sąrašus, viešinti šią akciją savo interneto puslapyje.

Būkime vienos bendruomenės, vienos šeimos nariai, padėkime vieni kitiems.

Jonavos rajono savivaldybės administracija