Paskelbtas Sportas

Jonavos tinklinio entuziastų kovos uostamiestyje

Pirmadienis, 27 February 2017 09:11 Parašė 
Geriausi savo komandose: Arturas Daujotas bei Ramunė Knatienė Geriausi savo komandose: Arturas Daujotas bei Ramunė Knatienė

Jonavos tinklinio mėgėjai ir entuziastai neturi laisvalaikio ir prakaitą lieja ne tik treniruotėse, bet ir įvairiose varžybose. Tiek Jonavos vyrai tinklininkai, tiek ir moterys šį savaitgalį dalyvavo Klaipėdoje vykusiame „Amans“ tinklinio turnyre, kuriame suvažiavo 12 komandų. Kiekvienoje grupėje dalyvavo po 6 ekipas.

Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Vyrų tarpe grumėsi ir Jonavos „Dobilas“ ekipa, tačiau jonaviečiams šios varžybos susiklostė nesėkmingai. „Dobilo“ komandos tinklinio entuziastai nusileido Šiaulių ir Gargždų komandoms. Dėl patekimo į pusfinalį, jonaviečiai susitiko su kito pogrupio antros vietos laimėtojais klaipėdiečiai. Visgi, vėl teko pripažinti varžovų pranašumą ir „Dobilo“ tinklininkai liko paskutiniai.

Kur kas sėkmingiau turnyre pasirodė Jonavos tinklinio mėgėjos moterys. „Aušrinė-Titmaras“ komanda savo pogrupyje sau lygių neturėjo ir vienodais rezultatais 2:0 įveikusios Rietavo ir Klaipėdos Universiteto ekipas, pateko į pusfinalį. Šiame varžybų etape Jonavos žaidėjos nepasigailėjo Klaipėdos miesto komandos ir užtikrintai pateko į finalą, kuriame dėl pirmosios vietos teko kovoti su Gargždų tinklininkėmis. Šįkart lemiama dvikova nebuvo itin sėkminga jonavietėms ir pripažinusios varžovių pranašumą, tapo antrosios vietos laimėtojomis.

Po varžybų vykusioje apdovanojimų ceremonijoje buvo paskelbti ir geriausi žaidėjai. „Dobilo“ komandoje tokiu pripažintas Arturas Daujotas, o „Aušrinė-Titmaras“ ekipoje geriausia tapo Ramunė Knatienė.

GYTIS RAMANAUSKAS