Paskelbtas Krepšinis

LMKL žvaigždės Jonavoje

Penktadienis, 24 February 2017 11:08 Parašė 

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) renginyje kovo 5-ąją naujojoje Jonavos arenoje spindės ryškiausios lygos žvaigždės.

„3×3“ varžybose žiūrovai išvys komandas, suformuotas šiais principais: LMKL žaidėja, garsus šalies vyras ir talentingiausios klubo krepšininkės. Į dvi grupes padalintos šešios komandos varžysis dėl „Toyota“ atstovybės įsteigtų solidžių prizų.

Tuo tarpu geriausios šio sezono komandos Vilniaus „Kibirkštis“ ir Marijampolės „Sūduva“ renginio metu grumsis dėl Moterų taurės.

Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ gretose žais Lietuvos krepšinio ateities žvaigždės – 17-metė Ligita Tamutytė ir 16-metė Gabija Šegždaitė. Nepaisant labai jauno amžiaus, abi žaidėjos šiame sezone fiksuoja solidžią statistiką

Ukmergės „Vilkmergės“ garbę gins Martyna Petrėnaitė ir Kamilė Žiedytė. 18-metė M.Petrėnaitė šiame sezone spindi LMKL pirmenybėse (fiksuoja 17 tšk. ir 14,6 naud. bal.) vidurkį ir jau treniravosi moterų rinktinėje.

Dovilė Saurazaitė ir Karolina Kazočiūnaitė trijulių konkurse žais Kauno „Aistėse-LSU“. Jeigu D.Saurazaitė jau žinoma kaip viena geriausių LMKL gynėjų, tai 18-metės K.Kazočiūnaitės žvaigždė tik kyla ir šiame sezone ji rodo labai solidų žaidimą.

Klaipėdos „Fortūna“ į konkursą delegavo pirmuosius žingsnius LMKL žengiančią 15-metę Dovilę Jankauskaitę bei Robertą Mizgerytę. 21-erių 189 cm ūgio krepšininkė bus kietas riešutas bet kuriam varžovui vyrui.

LMKL čempionių Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ marškinėlius vilkės talentingoji 17-metė Livija Sakevičiūtė ir Lietuvos moterų rinktinės įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė. Ji ne tik geba atlikti juvelyrinį perdavimą, bet ir pataikyti iš įvairiausių distancijų. Greitąją G.Gutkauskaitę sulaikyti bus sudėtinga bet kuriam varžovui.

Trijulių konkurse išvysime ypatingą jonaviečių komandą (Mindaugas Sinkevičius, Nerijus Zabarauskas, Nojus Pankratjevas), Virgilijų Alekną, olimpinį prizininką Mindaugą Mizgaitį, dainininką Vaidą Baumilą, kuris ne tik rodys sugebėjimus aikštelėje, bet ir žiūrovus džiugins savo hitais.

Didžiojoje LMKL metų šventėje žiūrovų taip pat laukia tritaškių konkursas, o susirinkę žiūrovai išvys ne tik „Žalgirio“ šokėjas, bet jų lauks daug žaidimų bei vertingų prizų. Bilietus į renginį platina www.ticketmarket.lt.

LMKL inf.