Paskelbtas Aktualijos

Skelbiamas konkursas studijoms remti

Antradienis, 14 February 2017 15:52 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybės Tikslinio studijų rėmimo fondo komisija skelbia studijų rėmimo konkursą stipendijoms gauti.

Fondo lėšomis siekiama padėti gabiems (ne mažesnis kaip 8 balai mokomųjų dalykų vidurkis), tačiau dėl sunkių materialinių sąlygų turintiems mažiau galimybių studijuoti jaunuoliams (kai vienam šeimos nariui tenka ne daugiau nei trys valstybės remiamų pajamų dydžiai per mėnesį), skiriant jiems 300 eurų dydžio stipendiją vieno semestro laikotarpiui.

Remiantis fondo nuostatais, stipendijoms gauti atrenkama 10 pretendentų, studijuojančių I–IV kursuose. Į stipendijas gali pretenduoti tik Jonavos rajono gyventojai – pirmų dieninių studijų studentai, besimokantys Lietuvos valstybiniuose universitetuose ir valstybinėse kolegijose, taip pat buvę stipendijos laimėtojai, pretenduojantys į stipendijos mokėjimo tęsimą.

Pretendentai prašymą ir dokumentus turi pateikti iki kovo 20 d. Jonavos rajono savivaldybės Tikslinio studijų rėmimo fondo komisijai.

Išsamesnė informacija, prašymo forma ir reikalingi dokumentai nurodyti interneto puslapyje www.jonava.lt (skiltyje Naujienos – Jaunimas. Skelbiamas konkursas studijoms remti), tel. (8 349) 502 21, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Savivaldybės inf.