Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Pareigūnai aptarė veiklos rezultatus

Penktadienis, 03 February 2017 11:00 Parašė 

Praėjusią savaitę Jonavos rajono policijos komisariate įvyko ataskaitinis susirinkimas, kurio metu visuomenei buvo pateikta komisariato veiklos ataskaita už 2016 m.

Policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Eirimas Pečeliūnas susirinkusius supažindino su kriminogenine situacija Jonavos rajone, kalbėjo apie nusikalstamų veikų atskleidimo ir tyrimo rezultatus. Viešosios policijos skyriaus viršininkas Vytautas Trijonis aptarė viešosios tvarkos ir eismo saugumo užtikrinimo būdus, o Jonavos rajono policijos komisariato viršininkas Vigintas Lukošius supažindino gyventojus su praėjusių metų personalo aktualijomis, materialiniu aprūpinimu, bendradarbiavimu su visuomene, atliktais statybos ir remonto darbais komisariate.

Susirinkime dalyvavo Kauno apskr. VPK viršininko pavaduotojas Darius Pliavga, Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, Jonavos rajono savivaldybės meras Eugenijus Sabutis, Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus vyriausiasis prokuroras Tomas Šiūlys, Kauno apskr. priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Jonavos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Viktoras Kolesnikovas, rajono seniūnijų seniūnai ir bendruomenės nariai, žiniasklaidos atstovai, rajono komisariato pareigūnai ir darbuotojai.

Aktyviai bendrauja su gyventojais
Antradienį Jonavos rajono pareigūnai susitiko su Žeimių seniūnijos seniūnu. Susitikimo metu ne tik aptartos šiai seniūnijai aktualios problemos. Taip pat pristatyti šioje teritorijoje dirbantys pareigūnai, kurių dėl naujo veiklos modelio padaugės kiekvienoje Jonavos rajono aptarnaujamoje teritorijoje.

Trečiadienį Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su socialiniais darbuotojais, probacijos pareigūnais, Kulvos, Bukonių ir Žeimių seniūnais lankė socialiai pažeidžiamas šeimas.

Apsilankymų metu policijos pareigūnai ne tik bendravo su gyventojais, bet ir teikė prevencinę informaciją. Tokios priemonės vykdomos jau ne pirmą kartą, tačiau planuojama jas organizuoti ir vykdyti intensyviau visose Jonavos rajono seniūnijose.

Jonavos PK inf.