Paskelbtas Miesto naujienos

Vietoje „Žibalo“ mūsų mieste – „Statoil“ degalinė

Trečiadienis, 11 January 2017 11:07 Parašė 

Degalinių tinklą „Statoil“ valdanti Kanados kapitalo bendrovė „Circle K Lietuva“ iš įmonės „Žibalas“ įsigijo degalinę Vasario 16-osios g., Jonavoje. Sandorio vertė neskelbiama. Bendrovė planuoja į naują degalinę Jonavoje investuoti 1,5 mln. eurų, o prekybą „Miles“ degalais joje pradėti vasarį. 

„Statoil“ atstovas teigia, jog jau senai iš verslo klientų jautė poreikį atidaryti degalinę Jonavos mieste. Įsigytoje degalinėje planuojame iš esmės atnaujinti visą degalų sistemos infrastruktūrą, talpas, vamzdynus, degalų išpylimo kolonėles. Bus investuojame į naujausią įrangą, savitarnos mokėjimo terminalus. Bus pastatytas naujas, erdvus 200 m² naujausios koncepcijos degalinės pastatas su modernia automatine automobilių plovykla.

Iki rekonstrukcijos pabaigos degalinėje veiks laikinoji parduotuvė, kurioje klientai galės įsigyti pirmojo būtinumo automobilių priežiūros prekių, langų plovimo skysčio, atsigerti kavos bei įsigyti užkandžių. Degalinei vadovaus Jonė Garuolienė, turinti ilgametę sėkmingo vadovavimo darbo patirtį Kauno mieste. „Circle K Lietuva“ pirmojo etapo metu ketina sutvarkyti degalų infrastruktūrą ir pradėti prekybą „Miles“ degalais. Jonavos miestui bus pasiūlytas visas aukščiausios kokybės „Miles“ bei „Miles Plius“ degalų asortimentas. Vėliau parduotuvėje bus platus šviežio maisto, gėrimų bei užkandžių, kavos ir naujausių kepinių pasirinkimas.

Planuojame investuoti į patogią poilsio zoną, nemokamą bevielį internetą, tvarkingus bei švarius tualetus. Ši degalinė bus pritaikyta ne tik skubantiems klientams, kurie atvyks įsipilti degalų, bet ir atvykusiems pailsėti bei užkąsti. Tai bus patogi vieta susitikti su verslo partneriais ar draugais. Jonavos degalinės asortimentas bei kokybė atitiks visoje Lietuvoje bei Europoje keliamus standartus.